Chanserv - AOP

Syntax: AOP #szoba ADD nick 
    AOP #szoba DEL {nick | sorszám | lista } 
    AOP #szoba LIST [ maszk | lista ] 
    AOP #szoba CLEAR

Karbantartja az AOP(AutoOP) listát a csatornán. Az AOP listán szereplő userek automatikusan megkapják belépéskor az operátor státuszt, unbanhatják magukat, meghívhatják magukat a csatornára,megjelenithetik a köszöntő üzenetüket stb. 

Az AOP ADD paranccsal hozzáadhatsz egy nickenevet a csatornád AOP listájához. 

Az AOP DEL paranccsal eltávolíthatsz egy megadott nicknevet a csatornád AOP listájáról. Ha sorszámokat intervallumban adunk meg (lásd a listázásnál), akkor a megadott bejegyzések kerülnek törlésre. 

Az AOP LIST parancs megadja az AOP listát. Ha nem vagyunk kiváncsiak a teljes listára akkor a listában szereplő Aop sorszámát megadva is megtudhatjuk a nevét, megadhatunk intervallumot is. 
Példák: 
	AOP #szoba LIST 2-5,7-9 
		Listázza az AOP-okat 2 és 5 között és 
		7-tol 9-ig. 

Az AOP CLEAR parancs kiüriti a szoba AOP listáját. 

Az AOP ADD és AOP DEL parancsokat csak SOP vagy magasabb szinttel rendelkezo userek használhatják, de az AOP CLEAR parancsot csak a szoba foundere adhatja ki. Habár, minden AOP listán szereplo user használhatja az AOP LIST parancsot. 
Ezt a parancsot letilthatod a csatornádon, és helyette használhatod az access lista rendszert. Nézd meg: /msg C HELP ACCESS bővebb információért az access listáról, és írd be: /msg C HELP SET XOP hogy megnézd, hogyan tudsz váltani az xOP rendszerrol az access lista rendszerre. 
Készült az Anope IRC Services nyelvi fájljának felhasználásával. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Belépés

Nick:
Csatorna:#
Kliens: