Chanserv - SOP

Syntax: SOP #szoba ADD nick 
    SOP #szoba DEL { nick | sorszám | lista } 
    SOP #szoba LIST [ maszk | lista ] 
    SOP #szoba CLEAR 
 
Karbantartja az SOP(SuperOP)listát a csatornán. Az SOP listán szereplo userek automatikusan megkapják ugyanazokat amiket az AOP listán szereplok,és emellett lehetőségük van AKICK listát módosítani, szoba memo üzeneteket olvasni és küldeni, BadWords listát szerkeszteni, stb. 
 
Az SOP ADD paranccsal hozzáadhatsz egy nickenevet a csatornád SOP listájához. 
 
Az SOP DEL paranccsal eltávolíthatsz egy megadott nicknevet a csatornád SOP listájáról. Ha sorszámokat intervallumban adunk meg (lásd a listázásnál), akkor a megadott bejegyzések kerülnek törlésre. 
 
Az SOP LIST parancs megadja az SOP listát. Ha nem vagy kiváncsi a teljes listára akkor a listában szereplő SOP sorszámát megadva is megtudhatjuk a nevét, megadhatunk intervallumot is. 
 
Példák: 
 
	SOP #szoba LIST 2-5,7-9 
		Listázza az SOP-okat 2 és 5 között és 
		7-től 9-ig. 
 
Az SOP CLEAR parancs kiüriti a szoba SOP listáját. 
 
Az SOP ADD, SOP DEL és SOP CLEAR parancsokat csak a founder szintu userek használhatják. Habár, minden SOP listán szereplo user használhatja az SOP LIST parancsot. 
 
 
 
Ezt a parancsot letilthatod a csatornádon, és helyette használhatod az access lista rendszert. Nézd meg: /msg C HELP ACCESS bővebb információért az access listáról, és írd be: /msg C HELP SET XOP hogy megnézd, hogyan tudsz váltani az xOP rendszerről access lista rendszerre.
Készült az Anope IRC Services nyelvi fájljának felhasználásával. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Belépés

Nick:
Csatorna:#
Kliens: