Nickserv - REGISTER

Syntax: REGISTER jelszó [email] 
 
Regisztrálja a nickneved a N adatbázisába. Amint a nicked regisztráltad, használhatod a SET és ACCESS parancsokat, hogy konfiguráljad a nicked beállításait. Olyan jelszót válassz, amire emlékezni fogsz, hogy használni tudd a neved és a beállításokat eszközölhesd. Később szükséged lehet a nickeddel kapcsolatos beállítások végrehajtására. (Jegyzet: PROBLÉMÁT OKOZHAT FIDO, Fido, és fido mind különböző jelszavak!) Útikalaúz jelszó választáshoz: 
 
A jelszavad ne legyen könnyen kitalálható. Például az általad használt valósnevet megadni jelszónak rossz ötlet. A nickneved használni jelszónak még rosszabb ötlet ;) és a N nem is engedi. A rövid jelszavak is rosszak a védelem szempontjából, ezért válassz legalább 5 karakter hosszút. Végezetül ne használhatsz szóközt a jelszóban. 
 
Aze-mail paraméter megadás lehetséges, megadásakor beállítja a nickedhez. Megadása a legtöbb hálózaton szükséges. Az e-mail címed nem kerül harmadik személy tudtára, bizalmasan kezeljük. 
 
Ez a parancs létrehoz egy új csoportot a nickeddel, ami lehetővé teszi számodra, hogy másik nickeket regisztrálva megoszthasd a hozzáféréseidet és beállításaidat a nickjeid között. Bővebb információkért írd be: /msg N HELP GROUP
Készült az Anope IRC Services nyelvi fájljának felhasználásával. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Belépés

Nick:
Csatorna:#
Kliens: