Nickserv - SET

Syntax: SET opció paraméterek 
 
Beállítható nicknév opciók. Az opció ezek egyike lehet: 
 
  DISPLAY  Set the display of your group in Services 
  PASSWORD  Set your nickname password 
  LANGUAGE  A szervíz nyelvezetének megválasztása 
  URL    Egy URL társítása a nicknevedhez 
  EMAIL   Egy E-mail cím társítása a nicknevedhez 
  ICQ    ICQ szám társítása a nicknevedhez 
  GREET   Köszöntő üzenet társítása a nicknevedhez 
  KILL    A kill védelem be-,kikapcsolása 
  SECURE   A nickneved védelmének be-,kikapcsolása 
  PRIVATE  A nickneved /msg N LIST -ból való elrejtése 
  HIDE    A nicknévhez tartozó információk elrejtése 
  MSG    Megváltoztatja a szervízzel való kommunikációt 
  AUTOOP   Should services op you automatically.   
  Ezen parancs kiadása előtt, azonositanod kell magad, mint a nick tulajdonosa az IDENTIFY parancsot használva, írd be: /msg N HELP IDENTIFY bővebb információért. 
 
Írd be: /msg N HELP SET opció bővebb információért.

SET DISPLAY

Syntax: SET DISPLAY új-megjelenítés 
 
Megváltoztatja a nicknév csoportod megjelenítését a szervízben.	Az új megjelenítésnek a csoport egyik nickjének KELL lennie.

SET PASSWORD

Syntax: SET PASSWORD új-jelszó 
 
Megváltoztatja a nicknév tulajdonosának jelszavát.

SET LANGUAGE

Syntax: SET LANGUAGE sorszám Megváltoztatja a SERVICES nyelvezetét, amin az üzenteket írja.(Például: amikor válaszol egy parancsra, amit te adtál ki). A sorszám alapján válaszd ki a nyelvezetet:

SET URL

Syntax: SET URL url 
 
Egy URL társítása a nicknevedhez. Ez az URL szerepelni fog az INFO-idban, amit bárki lekérhet az INFO paranccsal.

SET EMAIL

Syntax: SET EMAIL cím 
 
Egy E-mail cím társítása a nicknevedhez. Ez az E-mail cím szerepelni fog az INFO-id között, amit bárki lekérhet az INFO paranccsal.

SET ICQ

Syntax: SET ICQ szám 
 
Az ICQ számod társítása a nicknevedhez. Ez a szám szerepelni fog az INFO-id között, amit bárki lekérhet az INFO paranccsal.

SET GREET

Syntax: SET GREET üzenet 
 
Ez az opció társít egy üzenetet a nicknevedhez, ami akkor fog megjelenni belépéskor, ha a csatornán a GREET opció engedélyezve van és te rendelkezel a megfelelő szinttel, ami az üzenet megjelenitéséhez szükséges a csatornán.

SET KILL

Syntax: SET KILL {ON | QUICK | IMMED | OFF} 
 
Be/kikapcsolja az automatikus kill védelmet a nickedhez. A kill védelem bekapcsolásakor, ha más user megpróbálja használni a nicked, kap egy percet mialatt meg kell változtatnia a nickjét, ha letelt az idő akkor a N megváltóztatja a nickjét pl: Vendég-000001-re. 
 
Ha a QUICK -et választod, a user csak 20 másodpercet kap a nickváltásra eltérően az általános 60 másodperctől. Ha az IMMED-et választod akkor azonnal megváltóztatja. Figyelmeztetés nélkül, nem kap esélyt a nickváltásra; kérlek ne használd ezt az opciót csak ha nagyon indokolt. A network adminisztrátorok letilthatják ezt.

SET SECURE

Syntax: SET SECURE {ON | OFF} 
 
Be/kikapcsolja a N a biztonsági beállításokat a nickhez. A SECURE beállítással, be kell írnod a jelszavadat mielőtt a nicknév tulajdonsaként leszel tekintve, kivéve, ha a hosztod szerepel az access listán. Habár, ha az access listán szerepel a hosztod, akkor nem fog automatikusan nevet váltóztatni a N, hacsak nincs bekapcsolva a KILL opció.

SET PRIVATE

Syntax: SET PRIVATE {ON | OFF} 
 
Be/kikapcsolja a N a privát opciót a nicknevedhez. A PRIVATE beállítással, beállíthatod azt, hogy a nickneved ne szerepeljen a nicknév listában ami lekérhető a N LIST paranccsal. (Máskülönben, bárki kaphat információt a nicknevedről használva az INFO parancsot.)

SET HIDE

Syntax: SET HIDE {EMAIL | USERMASK | QUIT} {ON | OFF} 
 
Lehetőséget nyújt arra, hogy megelőzd néhány adatnak a szerepelését a N INFO parancs használatakor . Elrejtheted az E-mail címed (EMAIL), az utoljára használt user@host maszkod (USERMASK), és az utolsó kilépő üzeneted(QUIT).	A második paraméter meghatározza, hogy az opció ki legyen kapcsolva(OFF)	vagy el legyen rejtve az információ(ON).

SET MSG

Syntax: SET MSG {ON | OFF} 
 
Lehetőséget nyújt arra, hogy megválaszd azt, hogy a szervíz hogyan kommunikáljon veled. Az MSG beállítással, a szervíz, privát üzeneteket fog használni, egyébként pedig noticeokat.

SET AUTOOP

Syntax: SET AUTOOP {ON | OFF} 
 
Sets whether you will be opped automatically. Set to ON to allow ChanServ to op you automatically when entering channels.
Készült az Anope IRC Services nyelvi fájljának felhasználásával. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Belépés

Nick:
Csatorna:#
Kliens: