Új szolgáltatások - tiétek a döntés

2009.02.23. 17:50
Az iRCLiNE megújításának következő lépése a "services". Most ti dönthetitek el, milyen új szolgáltatásokat szeretnétek a hálózaton.

Az itt felsorolt új modulokat van lehetőségünk hozzáadni a jelenlegiekhez. A főoldal alján pedig szavazhattok, hogy ti melyikeket szeretnétek, tartanátok hasznosnak a jövőben.

 

ircd_guestnick

Ha egy felhasználó neve Guest*****-ra változik (pl. elmaradt identify miatt) ez a modul kilépteti minden csatornáról amin bent van.

 

ircd_ghostserv

Ez a modul egy új services klienst/botot hoz létre. Ez a bot gondoskodik minden NickServ GHOST parancsról és ez a bot killel az alapértelmezet GHOST kill helyett.

 

os_swhois

Ez a modul lehetővé teszi a services operek számára, hogy egyedi swhois-okat adjanak a felhasználóknak, illetve töröljék és listázzák azokat.

 

ns_regcode

Ez a modul a nick regisztrációs folyamatot 2 lépésre bontja. A regisztrációs parancs kiadása után ad egy passcode-ot. Ezután a kódot meg kell adni a PROCCED vagy CONFIRM parancs használatával a regisztráció befejezéséhez.

 

ns_limitregonconnect

Ez a modul megóvja a NickServ REGISTER és GROUP parancsait a csatlakozás utáni azonnali használattól. Ez nagyon hasznos lehet, ha olyan botnetekkel van dolgunk amik csatlakoznak, és rengeteg nicket regisztrálnak/groupolnak.

 

ns_clist

Ez a modul kilistázza az összes csatornát, amit te regisztráltál.

 

cs_count

Ez a parancs megjeleníti a VOP-ok, HOP-ok, AOP-ok, SOP-ok, AKICK-ek számát, a badword listát és a csatornák pillanatnyi felhasználóit.

 

cs_autovoice

A csatornán lévő felhasználók automatikos voice-olását lehet engedélyezni/tiltani vele.

CBY

Belépés

Nick:
Csatorna:#
Kliens: